Vizitarea si utilizarea acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile Ezenpur Day Spa

Termeni si Conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

Ezenpur 

Este denumirea comerciala a S.C. Ezenpur Day Spa Srl., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Sat Certeju de Sus, Aleea Teilor, Nr 234 Judetul Hunedoara avand numar de ordine in Registrul Comertului J20/119/2020, cod unic de inregistrare fiscala 42182722.

Vanzator 

Ezenpur Day Spa

Cumparator

Poate fi orice persoana fizica, cu varsta peste 16 ani sau persoana juridica.

Utilizator

Orice persoana fizica, cu varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nume utilizator

Nume/pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nume utilizator este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont 

Sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu 

Sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior;

Site 

Magazinul online gazduit la adresa web ezenpur.ro

Comanda

Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii 

Orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Voucher Cadou – este un document care atestă plata unor servicii spa / de relaxare în cadrul Ezenpur Day Spa.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut 

Reprezinta:
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review 

O evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre Vanzator.

Rating

Modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Produs sau serviciu putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu 

Apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare 

Formula de adresare catre echipa Ezenpur Day Spa cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din Site.

Raspuns 

Informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs/serviciu. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de echipa Ezenpur Day Spa Utilizatorului/Cumparatorului.

Document

Prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale 

Orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse sau servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu”

Tranzactie 

Incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Ezenpur Day Spa, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii 

Toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a confirmarii rezervarii pentru serviciile Ezenpur sau notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

a) Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator cu varsta peste 16 ani.

Pentru motive justificate Ezenpur Day Spa isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Ezenpur Day Spa. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa direct echipei Ezenpur Day Spa, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

b) Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din website. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

c) In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Ezenpur isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul website-ului.

d) Ezenpur poate publica pe website informatii despre Produse si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

e) Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si nu include T.V.A, compania fiind neplatitoare de T.V.A

f) In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

g) Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe webite (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

h) Oricand, dupa achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre numarul de telefon/Whatsapp sau adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/Cumparatori de pe website si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor si Serviciilor oferite de Ezenpur Day Spa S.R.L.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

a). Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Ezenpur Day Spa, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

b). Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Ezenpur Day Spa, includerea oricarui Continut in afara website-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Ezenpur Day Spa asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Ezenpur Day Spa.

c). Orice Continut la care Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Ezenpur Day Spa si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Ezenpur cu referire la acel Continut.

d). Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

e). Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. 

5. COMANDA, RETUR SI RAMBURSARE

5.1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Ezenpur, in cazul platii online;
5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice in cazul in care o programare nu e facuta pentru a beneficia de serviciu, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi.

5.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea trimite online cererea de retur, mentionand intr-un mesaj pe pagina Contact.

5.7. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

5.8. Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, bunul este deteriorat, etc), ne rezervam dreptul de a refuza rambursarea bunului.In aceasta situatie putem reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate in totalitate de catre Cumparator.

5.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6. RASPUNDERE

6.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

6.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

6.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

6.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

7. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

7.1. Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Cumparatori, in sectiunile “Intrebari si raspunsuri” si “Review-uri”.

7.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare pe Site, Utilizatorii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut pe diferite platforme.

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

8.1. Te rugam sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

9. FOLOSIREA COOKIE-URILOR

9.1. Te rugam sa parcurgi pagina Cookies, care face parte din prezentul Document.

10. REZERVAREA UNUI TRATAMENT

Rezervarea unui tratament se poate face pe website-ul Ezenpur, telefonic la numarul de telefon 0354 410 126 sau personal la receptia Ezenpur Day Spa, din Aleea Pacii, Bl F1, SC A, AP 4, Deva, Judetul Hunedoara

10.1. Te rugam sa parcurgi Eticheta Ezenpur, care face parte din prezentul Document.

11. COMERCIALIZAREA ONLINE A VOUCHERELOR CADOU

11.1. Voucherele sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. In cazul in care intervalul de timp expira, serviciul nu se poate rambursa. Valoarea voucherului cadou nu poate fi preschimbata in bani.

11.2. Voucherelel cadou au caracter transmisibil și permit personalizarea lor cu numele persoanei care va beneficia de serviciile Ezenpur Day Spa.
11.3. După achiziționarea prin plata online a cardurilor cadou, beneficiarul poate ridica personal voucherul de la recepția Ezenpur Day Spa, prin curierat la o adresă pe care o va comunica in momentul achizitionarii cardului sau in format electronic la o adresa de email.
11.4. Voucherele Cadou eliberate de Ezenpur Day Spa nu sunt rambursabile.

Modalitatatea de achiziționare a voucherelor cadou

11.4.1 La receptia Ezenpur Day Spa. Plata poate sa fie facuta numerar sau card. Se emite pe loc bonul fiscal, factura si cardul / cardurile cadou. Daca beneficiarul nu este acelasi cu Cumparatorul, sunt necesare urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa email, adresa fizica, numar de telefon.
11.4.2 Direct de pe websiteul Ezenpur, completand formularul online de cumparare si efectuand plata prin platforma eBTpay. Cardul cadou va fi trimis in format electronic cumparatorului sau beneficiarului(in functie de specificatiile comenzii).

11.4.3 Telefonic, la numarul 0354 410 126. In momentul in care doriti sa realizati plata cu cardul telefonic, o sa va sunam de pe o linie securizata pentru a ne oferi detaliile cardului bancar iar voucherul va putea fi colectat, trimis prin e-mail sau trimis cu firma de curierat la adresa dumneavoastra.

12. Retur si Rambursare

12.1. Te rugam sa parcurgi pagina Politica de Retur, care face parte din prezentul Document.

16 răspunsuri

 1. eu imi exfoliez fata cu un scrub si am observat ca dupa cateva zile mi se fac coji pe fata mai ales pe frunte. oare e normal?

  1. Buna Monica,

   exfolierea insotita de coji este in general un semn de agresivitate (fie scrubul este nepotrivit si prea agresiv, fie procesul de exfoliere).

   Asa cum am zis si in articol, scrubul este recomandat unui ten foarte gras. Daca ai alt tip de ten, scrubul poate sa nu fie solutia optima.

  1. Buna Nora,

   Tenul mixt poate fi intr-o multime de feluri. Daca nu are tendinte acneice si sensibilitate foarte mare, poti folosi un exfoliant pe baza de acizi de fructe (AHA).

   Sper ca am putut ajuta,

   Larisa

 2. Buna! Ai vreo recomandare de gel de curatare cu BHA si Acid glicolic pentru ten acneic? Am observat ca dupa un timp de la curatare, mi se uleiaza fata si oricum ma strange imediat dupa curatare..

 3. Buna Ana! Pentru a-ti recomanda un astfel de produs de curatare, am nevoie sa stiu mai multe detalii despre tenul tau. Imi scrii, te rog, pe la****@ez*****.ro cat de severa este acneea (ce suprafata acopera), ce varsta ai si cum se prezinta eruptiile (ma intereseaza daca ai foarte multe pustule – cosuri cu continut albicios sau galben si noduli). In functie de aceste raspunsuri, te-as putea indruma corect.

 4. eu am foarte multe cosuri sub piele si nu stiu de sa mai fac, e tenul f incarcat. poti sa imi recomanzi ceva?

  1. Buna Diana, scrie-mi te rog pe la****@ez*****.ro ce produs de curatare folosesti si ce exfoliant/scrub (daca folosesti unul). Deasemenea, ma intereseaza cum iti percepi tenul? (Gras, uscat, normal).

 5. Am vazut recomadarea pentru suplimentarea cu un complex de vitamina B, dar am citit ca vitamina B12 si B6 in exces poate provoca acnee.
  Si lactoferina din lapte in suplimente este benefica sau nu in lupta cu acneea?

  Multumesc,

  1. Buna Madalina, personal, nu recomand suplimente niciodata fara aprobarea doctorului. El stie daca complexul B poate fi in exces sau nu, in functie de rezultatul analizelor. Lactoferina are cateva beneficii pe termen lung dar nu este nimic stabilit cu exactitate. Sunt putine cercetari realizate pe lactoferina iar rezultatele difera. Sper ca raspunsul meu sa te ajute

 6. Buna!
  Eu ma confrunt in ultima vreme cu punctele negre și coșuri in zona T și pe barbie . Am încercat numeroase produse din farmacie dar nimic nu pare sa ajute .

  1. Buna Adriana, curatarea fetei nu este facuta cum trebuie sau produsul de curatare pe care il folosesti nu ti se potriveste, in cazul in care la nivelul digestiei totul functioneaza normal.

  1. Buna Georgiana. Il poti tine la o temperatura mai ridicata sau mai mult timp. Trebuie insa, sa gusti mai des din el pentru a nu se acidula prea mult.

 7. Buna ziua. Puteti recomanda un specialist care sa faca un astfel de masaj, cum ati descris dvs in articol? mentionez ca am fost deja la doi doctori, doua specialitati diferite (ortoped si chirurgie plastica) dar mi s-a spus ca nu am nimic, ordopedul mi-a dat sa iau antiinflamatoare. durerile mele sunt aproape cum ati descris dvs, mai putin dureroase totusi. multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stii pe cineva interesat de acest articol?

Distribuie prietenilor